Navštíveno 740x

aspoň se snažil...víme kdo jezdí žigulem a je jim fuk že nemaj řidičáky
Ja udelal zkousky na ridicak v roce 2002 - dostal jsem ridicak, co mi ale NIKDO NIKDY NEREKL bylo, ze ho mam pouze na jeden rok a pak musim pozadat o prodlouzeni! (duvodem byl muj zdravotni stav - ze nosim BRYLE) jezdil jsem az do roku 2006, kdy mi ukradli penezenku s doklady a ja si sel vyridit novy ridicak. Podotykam, ze jsem byl X krat kontrolovan na ceste dopravni hlidkou pčr, taky jsem platil pokuty, dokonce jednu 2000kč ze slovenska - tedy mezistatni a za celou dobu mi opet NIKDY NIKDO nerekl, ze mam uz vlastne nekolik let NEPLATNY RIDICAK - az kdyz mi menili za novy!!! To jsem pak musel k lekarce pro posouzeni zdrav. stavu a pozadat o novy ridicak.
Co z toho plyne?...
Salam parek, kdyz dostanu 12 bodu - nedam jim tu karticku a jezdim vesele dal - neb NIKDO na ceste, uradech (na financaku jsem mel 500 dluh, kdyz jsem nezaplatil jednou pokutu s tim, ze mi to znamy stopil - jo ten urcite - hihi), proste nikde NEPOZNALI, ze uz mi to pár let NEPLATI!!!
Takovy je tady BORDEL!!!

08.12.2007, 16:22 |
Rudi tak to je dobrej hardcore!
tak já taky přidám trochu ze života :) kolegovi letos končil řidičák , tak byl na žádat o výměnu . Jezdí už x let dodávkou ve firmě a má papíry jak na osobák , tak na všechny motorky atd .. došel tam , že ho chce vyměnit , paní koukla do PC a řekla mu , že má zapsané papíry pouze na fichtla a že to další mu tam už nikdo nedopsal i když v papírec to vyplněné měl :D se jí zeptal , co má teda jako dělat , zda má v práci vozit věci na fichtlovi a jít do autoškoly ? prej ať není překvapenej , že není ani první ani poslední a dopsala mu to tam .
me ted zase fizl sikanoval ohledne maleho technicaku. strkal mi ho pod nos a presvedcoval me, ze tam nemam zapsane LPG. ja mu zase tvrdil, ze se divat nebudu, pac vim, ze to tam stopro je. asi 5x dokola :-)
nakonec jsem mu pro klid duse odkyval, ze urednik, co zapsal LPG do kolonky palivo je nepochybne kokot, pac se to prece dycky psalo do sochtliku jine zaznamy. ale stravili jsme tim fakt asi 20 minut.
To jsou věci...Ale mám taky perličku.Před časem jsem měl nehodu z mojí 205kou a ani ne tři dny na to jsem koupil další.Malej techničák je fakt hustej.Mám Peugeot 205 1,8D.Ale v malim techničáku bylo napsáno Peugeot 205 1,5 XRD.Když jsem si auto přihlašoval na sebe tak jsem hlásil že to nesouhlasý ze skutečností...Tak mě to odkejvali a abych toho prej neměl málo tak mě tam ještě dopsali že maximální zatížení závěsu je 22000tun.A to že mám Peugeot 205 1,5 XRd zmizelo a ted tam mám Peugeot 105 1,2 D .Když jsem nedávno potkal policajta tak mě to auto málem zabavil...

08.12.2007, 18:39 |
Valis Ja mam v technicaku 1.6D a vykon 81kW/6100ot a taky to nikdo neresi.Ani nikdo nevi,kde se to tam vlastne vzalo
Valis: treba je to pravda. jen prijit na to, jak ho vytocit nad 6000 :-)
Docela drzost, zadat o novej, ne? :o))))))